استادتمام اقتصاد دانشگاه تهران تصریح کرد: درآمد سرانه مردم از ۵۷میلیون ریال سال ۱۳۸۳ بر اساس ارقام مقدماتی به ۵۵میلیون ریال در سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است؛ و درحالیکه ارزش دلار طی ۱۳ سال بیش از ۴برابر شده درآمد سرانه مردم بیش از ۳درصد کاهش داشته است.
به گزارش گلستان ما به نقل از راه دانا؛ حسن سبحانی، اقتصاددان و نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در یادداشتی نوشت: محاسباتی که بر مبنای دادهها و آمارهای رسمی بانک مرکزی قابل انجام است، نشان از آن دارد که به هر دلیلی و از جمله ادلهای که قبلاً بارها و بارها مطرح کردهام اندازه تولید در کشور نهتنها بالا نیست، که پایین و کم است.
تولید در هر کشوری حاکی از میزان کوشش و تلاش دماغی و فیزیکی مردم کنار سرمایهگذاریهای جدید آنهاست که باید با افزایش بهرهوری پشتیبانی شود. در اقتصاد بهرهور، مردم با استفاده از عوامل تولید در اختیار خود، بیشتر از آنچه قبلاً تولید میکردند تولید میکنند.
بدیهی است سیاستهای دولتها و زمینهسازی آنها برای رفع موانع تولید، شرط لازم توفیق در این مسیر است که با علاقه و حتی عشق به تولید و کار از طرف مردم، شرط کافی خودرا هم ساماندهی کرده سهم مردم از تولید و درآمد را بالا برده و بهتدریج رفاه آنها را افزایش میدهد، رفاهی که خود شرط لازم برای ورود به عرصه پیچیده ولی خواستنی توسعهیافتگی است.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد